A BADIZSON

a Badacsony szőlőhegy és a demizson üvegballon szavak fúziójából született.


A BADIZSON egy cool, jólesően fapados, autentikus badacsonyi borkimérő, ahol a „dress code” egyetlen, emblematikus kelléke Nagypapa rég elfeledett demizsonja. Keresd meg a kis fonott üveget a pincében, porold le és vidd abban a bort a baráti beszélgetéshez!

A BADIZSON létrehozásával a már-már eltűnőben lévő, termelői borkimérő hagyományt szeretnénk újraéleszteni egy környezettudatos, modern köntösben. A műanyag palackok mellőzésével és a régi hagyományok, régi értékek visszahozásával bízom abban, hogy a borkimérés ma újra lehet trendi.

"easyWINE"

Nem titkolt célunk, hogy borválogatásunkkal szeretnénk a kedvében járni annak a 20-as, 30-as éveiben járó fiatal korosztálynak, akik érdeklődnek a borok iránt, de még nem vált az életük részévé. Így semmiképp ne csüggedj, ha nincs demizsonod, vagy ha a szót is most hallottad először. A nyitottságod kezdetnek épp elég, hogy érzed, hogy a borozgatás jó dolog, hozzátartozik a társas együttlétekhez, sok kultúrprogram is e köré szerveződik, és bizony vannak olyan események, amihez bort kell inni.  A BADIZSON a tudatos, jövőbeni borfanoknak szeretne kedvet csinálni a könnyű, jóivású badacsonyi borokhoz.

A BADIZSON borok így lehetnek egy autentikus badacsonyi piknik, egy szülinapi party, egy romantikus randi, vagy egy baráti beszélgetős este kellékei is, bárhol, bármikor, bárkivel töltöd az időt. A BADIZSON egy társas bor.

Badizson - mindennapok öröme


Hangulatfilm

Borok"A mindennapok öröme."


A BADIZSON borválogatás a mindennapok bora. Úgy gondolom, hogy a hétköznapok is különlegesek számunkra, hiszen ha azok nem lennének, az ünnepnapok emelkedett pillanatait is másként élnénk meg. Ezért is tartom fontosnak, hogy egy pohár finom, badacsonyi bor a mindennapok öröme lehessen bárki számára, megbízható minőségben és elérhető áron. Az ötletemért a vendéglátóhelyek is lelkesedni kezdtek, így megszületett a BADIZSON, az Istvándy márka fiatalos arculatú, új brandje.

BADACSONYI SZÜRKEBARÁT 2020
(száraz/félédes)


Egy könnyed, meleg tónusú, hívogató bor virágmézes illattal. Ízben sok fehér húsú gyümölccsel hízeleg, ezáltal válik igazán szerethetővé azok számára is, akik csak most ismerkednek a borok sokszínű világával. Az első benyomás egy fontos pillanat lesz majd, ha visszatekintesz évek múlva a boros kalandozásaidra, de ha egy BADIZSON szürkebaráttal indítasz, akkor legalább annyira otthon érzed majd magad Badacsonyban, mint ez az ősi szőlőfajta.

1.690 Ft

BADACSONYI OLASZRIZLING 2020
(száraz)


Egy jó kis rizling olyan, mint egy jó pizza. Mindig jól tud esni és sosem unalmas. 100% badacsonyi olaszrizling. Se több, se kevesebb. Élénk és intenzív, könnyed és fiatalos, üde savakkal és zamatokkal tartja szinten fáradhatatlanul a hangulatot.

1.590 Ft

BADACSONYI MUSKOTÁLY 2020
(száraz)


Kevés annál szebb hang van, mint amikor egy dugó harsányan kiszabadulva a palackból üdvözli a bort és értő közönségét. Ennél már csak az élvezetesebb, ha ezt a palackot intenzív, pajkos, jellegzetesen muskotályos illatok lengik körül, ami ízeiben is leképeződik, áthatva a kortyot egy kellemesen édeskés, játékos kesernyével. Kitűnően megkomponált bor, kerekségével, ihatóságával vezeti majd az estét.

1.690 Ft

Hol kapható?

Személyes átvétel:
*Kizárólag Badacsonytomajon a BADIZSON-ban!
Cím: 8258, Badacsonytomaj, Kisörsi út 25.

egész évben!
nyitva: szerda-vasárnap 9:00-16:00h

Házhozszállítás:
Email-ben rendelés esetén futárral:
gistvandy@gmail.com
tel.: 06306502476

A szállítási és csomagolási költséget rendelés megérkezése után tudjuk megmondani. Minimum rendelés: 6 palack Szállításhoz 6-os törésmentes dobozokba tudjuk csomagolni a borokat.

Kapcsolat

ISTVÁNDY BIRTOK / Badacsony
http://www.istvandy.hu
Istvándy Gergely: 06 70 230 4713
Istvándyné Klaudia: 06 30 650 2476